Heykel misin Sergen Yalçın!

A -
A +

Şok üstüne şok! Konyaspor travmasından sonra dağılan Beşiktaş taş kesti yine. Sergen mi, karizması yerle bir!

Yirmi yıl sonra evinde Gençler’e teslim oldu Beşiktaş, “Bravo Gençler’e” diyeceğim ama sahada Beşiktaş’ı görebildiniz mi dün? Ben göremedim...
Siyah-beyaz forma içinde “futbolcu” diye dolaşan hayaletlerin sergilediği oyun ise tek kelime ile “fiyasko.”
Nasıl takım olur bu Beşiktaş?
* * *
Dikkat! Ligin 4. haftasındayız hâlâ ortada ne oyun karakteri oturmuş bir takım var ne de kadrosu gelecek vadeden bir ekip. Yapboz tahtası gibi; her hafta takım mı değişir değişiyor.
Nerede kaldı istikrar?
Heykel misin Sergen Yalçın? Nerede o sihirli dokunuşların? Nerede takım mühendisliğin? Yazık! Lens kadro dışı... Vida da dâhil Beşiktaş sermayesinin yarısından fazlası “bedel ödemek” adına kulübede.
Söyleyin cezayı kim çekiyor, Beşiktaş mı yoksa futbolcular mı?
Ayrıca birbirini tanıyan kaç kişi vardı, dünkü on birde? Oyun kurucusu kimdi Beşiktaş’ın Atiba mı, Dorukhan mı? Hamleye bakın, kazanmak için gole ihtiyacın varken golcü çıkarıyorsun, Abuobakar’a top taşıyan oldu da atamadı mı? Gökhan ve Rıdvan ile anlık heyecan yeter mi, Beşiktaş’a?
* * *
Temel sorun vizyon!
Koskoca Beşiktaş böyle bir ufuksuzluk yaşar mı, yaşıyor. Sanki okyanusta rotasını kaybetmiş gemi gibi oraya buraya sürükleniyor koca Beşiktaş.
Dahası teknik, taktik ve idari anlamda yaraları saracak organizasyon zenginliği de yok.

MAÇIN ADAMI: Bogdan Stancu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.