Altın adamlar takımı PSG

A -
A +

PSG, bu. Topu size bırakır, oynatır, uyutur ve 20’lik Moise Kean’ın akıllı kafasıyla istediğini alır gider. Buna da ‘kalite’ derler 

Gel de kahrolma... Ahh... Kaçırdık! Öyle büyük bir fırsat kaçırdık ki anlatamam. Crivelli, Deniz, Edin Visca, İrfan Can ve Rafael ile yakaladığımız fırsatları gole çevirebilmiş olsak sadece Başakşehir, PSG’yi yenmekle kalmayacak Fransa ile yaşanan krizin sebebi olan Macron’a İstanbul hatırası olarak “Akıllı ol! Türk gibi dost bulamazsın. Sömürge devri geçti” mesajını yollamak yanında şimdi çok daha başka şeyler konuşuyor olacaktık olmadı.  Yazık!
 
Peki bu kolay mıydı, değildi, elbette. Zira merkezden oynamayı seven PSG takımı kabul etmek gerekir ki, kıta futbolunda bir dev. Özellikle Neymar ve Mbappe gibi yıldızlarıyla öldürücü bir hücum hattına sahip. Buna Di Maria gibi dikine oynayan ve üç kişiyle sıkıştırıldığında bile markajdan sıyrılmayı bilen bir süper yeteneği ve 20’lik Kean’ı da eklersek Başakşehir’in aslında ne denli güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiğini daha anlatmış oluruz. 
Diyeceksiniz ki, Neymar sakatlandı, iyi de yerine giren Pavlo Sarabia arattı mı Neymar’ı, hayır! Bu futbolcu öyle pozisyonlar yakaladı ki yüreğimizi ağzımıza getirdi. 
 
Kaleye duvar ören süper kurtarıcı Navas’a adeta nazire yapan kalecimiz için “Bravo Mert!” diye alkış tuttuğumuz sırada bir ölü topta 20’lik Moise Kean’ın altın kafası, her şeyi özetledi.
 
İşte PSG, bu. Topu size bırakır, oynatır, uyutur ve akıllı kafasıyla istediğini alır gider. Buna da ‘kalite’ derler.
 
Maçın adamı: Mbappe
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.