Skor kimseyi aldatmasın

A -
A +

G.Saray’ın dün akşamki kadrosu acaba gelecek maçlar için ne gibi bir umut verdi?

G.Saray deplasmanına gelmiş olan Göztepe anlaşılan o ki, geçtiğimiz haftaki Karagümrük’ü izlememiş. Yani G.Saray’a karşı ‘Saldım çayıra, Mevla’m kayıra’ misali her tarafı acık, her alanı genişlemiş bir Göztepe olarak çıktı karşımıza. Hâl böyle olunca da G.Saray daha dördüncü dakikada Emre ile öne geçiverdi. Sonra Kaptan Arda ortaya çıktı, Göztepe hâlâ aynı kafada oynuyordu. G.Saray ise bu müsabakayı benim notlarıma göre 66’ya kadar 10 kişi oynayacaktı.Çünkü Diagne'nin ayakta duracak hali yoktu.
Benim son maçlarda bir türlü aklımın kesmediği konu; takımların pres yemişken savunmadan oyuna paslarla çıkışlarıdır. Bunu Göztepe maçın başlarında yediği gollerde sergilerken G.Saray da zaman zaman Luyindama ile aynı hatalara katıldı. 14’te bir kanat atağında Soner’in artistlik gol vuruşuyla Göztepe’nin golünü atarken G.Saray’ın da canını sıkıp aklını karıştıracaktı. Ama G.Saray’ın orta sahası ile ileri ucu tam bir birleşik hareket etmeyi beceremeyince Feghouli’nin attığı büyük ustalık kokan golüne kadar, nerede maçı seyrettiğini bilmiyorum ama cezalı Fatih Terim’in yüreğini hep ağzında kalmıştır.
G.Saray, artık maçı kazandığına inandıktan sonra önde soluk almakta güçlük çeken o bloğu komple değiştirme yoluna gitti ama bu da Göktepe’nin aktif canlı 3-1’e rağmen maçı kurtarmaya çalışan takımı karşısında pek işe yaramadı diyebiliriz. Hele hele G.Saray altıpasının içinden kaçırılan pozisyonların da altını çizelim.
Ekstra maçlar haftasına rakiplerinden uzaklaşma umudu taşıyan G.Saray’ın dün akşamki kadrosu acaba gelecek maçlar için ne gibi bir umut verdi?
Göztepe’nin maçın ilk 15-20 dakikası, ikinci yarının büyük bölümünde rakibini sahasına hapsederek kaçırdığı pozisyonları dikkate alırsak yarını tahmin etmek pek mümkün olmayacak.

MAÇIN ADAMI: Ryan Donk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.