Ortadoğu ve Siyonizm

A -
A +
Küdüs'ten toprak isteyen ve rüşvet teklif eden Siyonist heyetin kovulması üzerine Salamon monsörünün ABD'ye gönderdiği raporda "Şimdi emin olun ki, biz mağrur Osmanlı devletini yerin dibine geçireceğiz. Ve kibirli Türk milletini de İslamiyetten koparacağız. Kızılderililerden daha beter duruma düşüreceğiz." Yazılı idi.
CHP iktidarı Türk millitini İslamiyetten koparmak işinde en büyük zararı verdi. 1897'de Basel Toplantısında şu kararlar alındı: 1-Osmanlının yıkılması 2-Osmanlının parçalanması 3- Ve Türkleri İslamiyetten koparmak. CHP bu konuda da elinden geleni yapmıştır.
İsrail'in bağımsızlığı 1948 yılında 1 oy fark ile Birleşmiş Milletler de kabul edildi. Bu 1 oy Türkiye'ye aittir. İsrail'i ilk tanıyan ABD, 2. Rusya, 3. İnönü'nün emri ile Türkiye'dir. Osmanlıyı yıkan Siyonizmdir. Şu anda Siyonizmin bir numaralı hedefi Türkiye'dir. Bu konuda Paralel yapı yan kuruluştur. Geçmişte Osmanlı 24 milyon kilometre kare idi. Bugün bizi 33 misli küçülttüler. 
Mısır'ın eski dışişleri bakanına göre: "Mısır altın çağını Osmanlı zamanında yaşadı." Osmanlıyı mason jön Türkler, Tanzimatçılar ve İttihat Terakki yıktı. Bunlar Siyonistlerin emrinde idiler. 1000 yıllık Türk- İslam medeniyetini yıkarak Batı medeniyetinin potasında erimek Türk tarihinin en büyük felaketidir. 
New York Times'e göre: "Ortadoğu'daki savaşların gayesi İsrail'in güvenliği için Türkiye dahil 5 ülkeyi bölmek içindir. New York Times de çıkan "Osmanlının laneti" başlıklı yazıda Müslümanların öksüz ve yetim kaldığı İslam devletlerinde kan ve göz yaşının dinmediği, Osmanlının boşluğunun doldurulamadığı, Ortadoğu'da huzur kalmadığı ifade edilmektedir. 
ABD ve İsrail Türkiye'nin gelişmesini temin eden Erdoğan'ı  bunun için istemiyorlar. İslam ülkelerinden başka Erdoğanlar çıkmasından korkuyorlar. "Osmanlının laneti" başlıklı yazı şu tepsitlerle bitiyor:"Batı eninde sonunda Ortadoğu'da hüsrana uğrayacaktır. 
1967 yılında Paris'te Yahudi kongresinde bir delege şöyle demiştir: "... Bizim bu dünyada huzurlu ve emniyetli yaşamamız Osmanlının adaletini yeniden kurmaya bağlıdır." Osmanlı asırlarca 64 ülkenin tamamı ya da bir kısmına adaletle hükmetmiştir. 
Le Monde gazetesinde "Osmanlının ihtişamı ve düşüşü" başlıklı yazının sonunda yapılan değerlendirme şöyledir: "Osmanlının yıkılmış olmakla birlikte hesabının henüz kapanmadığı, bugün Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasya'da ortalığı kasıp kavuran krizlerde Osmanlının hesabının kapanmayıp, pek çok ihtilafın askıda kalmasının yattığı bir gerçektir." 
Şark meselesi Osmanlıyı yıkmak içindi. Şu anda Türkiye'yi bölme ve vesayetlerine alma içindir. Roger Grady "İslamı seçmekle doğruyu seçtim." Demiştir. Küresel güçler bunu önlemek peşindedir. Ortadoğu başta olmak üzere İslam Dünyasının başına gelen bütün felaketlerden CHP sorumludur. 
Lozan'da İngilizlere hilafetin kaldırılacağı sözü verilmiştir. Ve Lozan'ı 7.5 ay tastik etmedi. Ne zaman ki hilafet kaldırıldı, 3 gün sonra İngiliz parlamentosu tastik ettiler. Felaketin sebebi Hilafetin kaldırılmasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.