Karton zafer

A -
A +

Metcezire sahne olan maçta üç puan sarı-lacivertlilerin oldu ama Fenerbahçe yine ışık vermedi…

Ümidim yılların seline düştü... Saçının en titrek teline düştü... Kuru bir yaprak gibi eline düştü... İstersen rüzgâra salıver gitsin...
Bu sezon izlediğim Fenerbahçe’nin bende uyandırdığı duyguları Üstat Necip Fazıl böyle özetlemiş.
Melankoli rüzgârına kapılıyorum üzerindeki formanın ağırlığı altında ezilen oyuncu grubunu seyrederken.
Dün akşam da değişen bir durum yoktu. Son dönemde ligin en az puan toplayan takımı, tam 12 maçtır kazanamayan Malatyaspor, “büyüsü” kaybolan Kadıköy’de Fenerbahçe’ye ağalık tasladı. Fenerbahçe’nin formasını giymiş ama ruhundan bihaber futbolcular da, karton taraftarlar da gözünü korkutmamıştı Malatyalı oyuncuların.
Zaten, bekleri hücumdan bihaber, orta sahası ayakta durmakta zorlanan, kanatları “Garry” yapan Fenerbahçe’nin de kimseyi korkutma gibi bir çabası, düşüncesi yoktu.
Kupadan elendikten sonra artık ligde de hedefsiz kalan sarı-lacivertli takımın evlere şenlik futboluna Umut Bulut ceza kesecekti ki, üst direk skor gelişimine engel oldu.
Ali Şansalan, Gökhan Töre’yi bedavadan atınca Fenerbahçe, 10 kişilik rakibine efelendi. Ama Muriç’in golü hatırlamasına tepki sert oldu. İki duran topta yıkıldı Fenerbahçe. Youssouf önce kendisi attı, ardından Donald’a gol fırsatı sundu. Fenerbahçe üç puan hesapları yaparken şoke oldu.
Derken, Ozan Tufan sahneye çıktı. 90 ve sonrasında attığı gollerle Fenerbahçe’ye üç puanı getirdi. Ama galibiyete rağmen Fenerbahçe’nin oynadığı futbol kartondan ibaretti.

MAÇIN ADAMI: Ozan Tufan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.