Golün kitabını yazdı VITOR HUGO

A -
A +

Nwakaeme yine bıçak gibi saplandı defansa, kornere attılar. Gelen topa Vitor Hugo “Ronaldovari” yükseldi; gönderilebilecek en iyi yere mıhladı

l İki takım da son maçlarını kazanmış, iki teknik adam da kazanan kadrolarını bozmamıştı. Ama berbat bir ilk yarıydı. Koca kırk beş dakikada iki takım adına ikişer cılız pozisyon…
l Trabzon’un hücum hattı Nwakaeme, Djaniny ve Ekuban, Hatay’da ise özellikle sağ taraf Popov ve Akintole hareketliydi. Zaten ilk yarının dört pozisyonuna imza atanlar da bunlardı.
l Ama ikinci yarı renkliydi. Devreye fırtına gibi girdi Hatayspor… Sağdan, soldan, karşıdan, her türlü füze atışını Uğurcan savuşturuyordu. Sahasında hiç kaybetmemiş olan Hatay bu maçı kazanacak derken…
l Derken o müthiş gol geldi. Nwakaeme’nin o bilinen “rakip defansın içine bıçak gibi saplanma” ataklarından biriydi. Topu kornere attılar. Gelen topa Vitor Hugo “Ronaldovari” yükseldi; topu gönderilebilecek en iyi yere mıhladı.
l Bu sonuçla Abdullah Avcı yenilmezlik serisini sürdürürken; Hatayspor’un iç saha fiyakası da bitmiş oldu. Maçla ilgili yazılabilecek olanlar bu kadar. Biz gelelim Özkan Sümer’e…
l Trabzonspor’un futbolcusu, hocası, başkanı, taraftarı Özkan Sümer’i dün kaybettik malum. Bir hatıra ile yâd edelim, futbolumuzun emektarını:
l Trabzon’u çalıştırırken sürekli çalım yapan Lemi’ye saha kenarından bağırıyor: “Lemiiiiii, top sana gelir gelmez rakibe ver. Onlardan almak daha kolay…”
l Bir de derler ki, Lemi maçlarda sürekli ofsayta düştüğü için, antrenmanlarda uzun bir urgan bağlıyormuş Lemi’nin beline; kontrolsüz şekilde ileri çıktığında ise urganı çekiyormuş hoca!

MAÇIN ADAMI: Özkan Sümer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.