Djaniny sevdiğim

A -
A +

Fenerbahçe kaybını deplasmanda tamir etti Trabzonspor. Çok daha yukarılara çıkmak için yeterli hafta var. Ve bu yükseliş sürecektir.

¥ Güzel maçtı. Heyecanlı… Hareketli… Aksiyonlu… Pozisyonlu… Dostane…  Teşekkür ederiz Trabzonspor, eksik olmayın Kasımpaşa… Hep böyle kalın.
¥ Eş dost sohbetlerinde hep “gömerdik” Jorge Djaniny’yi… Oysa bir cevhermiş adam… Her hafta daha bir parlıyor. Dün de ekstra efor sarf etti. Kasımpaşa defansının seri hatalarını golle bitirdi.
¥ Söz performanstan açılmışken Ekuban’ı ıskalamak olmaz. Hiçbir savunma bu tip oyuncunun karşısında olmak istemez. İnsanların içinden geçiyor resmen.
¥ Berat’ın eline çarpan top için çalınan penaltı, daha doğrusu “ele giden” toplar için verilen penaltılar hiç içime sinmiyor. “Topun ele gitmesi” ayrımı ne zaman yapılacak?
¥ Gerçi bu ortamda, kulüp sözcülerinin savaş alanına çevirdiği sahalarda hakemlerin işi daha da zorlaştı. Allah yardım etsin hepsine.
¥ Kasımpaşa’yı gayya kuyusuna itip, Trabzonspor’u bulutların üstüne çıkaran Bakasetas golü üç taksitte geldi. Devre arasının büyük takviyesi Yunan, yine takımını sırtladı.
¥ Üstünlük golünden sonraki son on dakika, Trabzonspor taraftarının asla kabul etmeyeceği bir görüntüde geçti. Vakit geçirmeden dolayı iki sarı kart görüyor bordo-mavili futbolcular. Tamamen ceza sahasına kapanan Trabzonspor’da Edgar, sağlam savunması ile öne çıktı.
¥ Kaptan Aytaç gibi büyük eksikle sahaya çıkan Kasımpaşa’da önemli bir marka, Bosnalı Hajradinovic klasının çok gerisinde kaldı; İngiliz Drinkwater gibi. Şimdi oturup ligin dibine inmenin üstüne “su içsinler.”

MAÇIN ADAMI: Jorge Djaniny

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.