CHP’ye çok önemli tavsiyeler!

A -
A +

 

Yerel seçimlerde başarılı olmayı hedefleyen CHP, seçim stratejisinin belirlenmesi için ilginç bir yöntem denemeye karar vermiş.

Bir mail adresi açan CHP yönetimi, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyecek, onlardan gelen tavsiyeler sayesinde seçimi kazanmaya çalışacak.
Madem öyle...
Ben de bu ülkenin bir ferdi olarak CHP'ye bazı önerilerde bulunmak istiyorum. 
Başlıyorum...
Gezi tipi eylemleri ve Gezi'yi tertipleyen şehir iblislerini desteklemeyin. Savcı Selim Kiraz'ı makamında katleden aşağılık teröristlere "Eylemciler" demeyin. Kahvehane basan DHKP-C'li teröristlere sahip çıkmayın.  
Millî meselelerde siyaset yapmayın. Sırf muhalefet olsun diye, yapılan güzel işleri kötülemeyin. "Siz dünyanın en güzel işini de yapsanız, biz sizi yine eleştiririz, çünkü halk bize bu görevi verdi" gibi saçma sapan argümanlara sığınmayın.
Sadece ülkenin ve milletin muhalefeti olun. Ülkeye ve millete muhalefet olmayın. Yeri geldi mi ülkeniz için dünyayı karşınıza alacak kadar yürekli olun. Dünya ile birlik olup ülkenizi satanlardan olmayın. 
Türk milliyetçisi olun.
Ülkenize düşmanlık yapanların safında değil, kendi ülkenizin yanında yer alın. Ayrıca, ülkenizi Batı'ya şikâyet etmeyin. "Türkiye'de kimsenin can güvenliği yok" demeyin.
Adaleti her zaman isteyin ama kimler için adalet istediğinize dikkat edin. Adalet için çıktığınız yolda FETÖ, PKK ve DHKP-C isimli terör örgütlerinin elemanlarıyla kol kola yürümeyin.
"Türkiye İran ile savaşa girerse, ben İran'dan yana olurum" diyen millet düşmanlarını partinize almayın. 
Milletin değer ve kutsalları ile alay etmeyin. Seçim zamanında camilere, seçimden sonra meyhanelere gitmeyin. 70'likleri devirmenin çağdaşlıkla medeniyetle bir alakası olmadığını anlayın.
Bir oturuşta, domuzun 1/4'ünü yiyen, "İnandığınız Allah belanızı versin" diyen, "Türkiye, Kürtleri katlediyor" diyerek ülkesine küfreden isimleri İl Başkanı yapmayın.
"İmam okuduğu ezanla âdeta ağzıma ediyor" diyerek ezana necaset muamelesi yapan din düşmanlarını parti yönetiminize almayın. Toplumun değer verdiği şeylere samimi bir şekilde saygı duyun bunu onlara hissettirin. 
İHA'nın bombaladığı teröristlere "piknikçi", hendek kazan teröristlere "arkadaşlar" demeyin. Terörist cenazelerine gidip gözyaşı dökmeyin. PKK'ya mühimmat gönderirken suçüstü yakalanan HDP'li belediye başkanlarına sahip çıkmayın, onları desteklemeyin. 
Terör örgütü PKK'nın siyasi partisi ile irtibatınızı derhal kesin. Milletin sırtını döndüğü kravatlı teröristleri, oy vererek Meclis'e sokmayın. Onlarla kapalı kapılar arkasında ittifak yapmayın.
Bir diğer terör örgütü olan FETÖ'nün kalemşor isimlerini masummuş gibi anlatmayın. Yazdıkları yazılarla darbeyi meşrulaştırmaya çalışan bu teröristlerin tahliye ya da beraat etmesi için devlete çağrıda bulunmayın.
Vatan hainlerinin avukatı olmayın!
Mesela Can Dündar gibi vatan ve millet düşmanlarına kol kanat germeyin. Onun yaptığı hainliği gazetecilik kılıfına sokmaya çalışmayın. MİT tırları gibi ülkenin mahremini ilgilendiren meselelerin gazetecilik faaliyeti olmayacağını, olamayacağını anlayın. 
Madem Atatürk'ün partisi olduğunuzu iddia ediyorsunuz, o vakit teröristlerin yolundan değil, Atatürk'ün yolundan gidin. Bölücüleri partide tutmayın, Kandil’den gelen ricaları emir gibi görmeyin.
Atatürk'e ihanet içinde olmayın.
Bir başka partiye oy verenleri hor görmeyin. "Koyun, bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam, eğitimsiz, cahil" diyerek hakaret etmeyin. Bu hakaretlerde bulunan asalak köşe yazarlarına ise asla sahip çıkmayın.
Partinin başına adam gibi birini getirin. Getireceğiniz adam, bir dediğini ertesi gün inkâr etmesin. Sözünün eri olsun, siyaseti hakaret etmekten ibaret sanmasın.
Biraz da bilgili olsun!..
Yani en azından oy vereceği sandığı bulabilecek kadar bilgili olsun. Mersin’i Güneydoğu’ya bağlamayacak kadar coğrafi bilgisi olması kâfi…
Ha…
Bir de partinin adını değiştirin. Yani ha CHP, ha Titanik. Titanik’i yeniden yüzdürmek ne kadar mümkünse, CHP’yi iktidar yapmak da o kadar mümkün çünkü...
Özetle…
Tüm bunları yapabilecekseniz, bir başarı şansı yakalayabilirsiniz. Yok bunları yapamayacaksanız, o zaman bol bol uyku tavsiye ederim.
Belki rüyalarda falan başarılı olursunuz!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.