Kılıçdaroğlu ile ortak noktam!

A -
A +
 
Bu ülkedeki herhangi bir insanın, ana muhalefet partisi CHP'nin başındaki isimle ortak bir noktasının olması gerekiyor değil mi? Yani ne bileyim, ortak bir eylemde bulunması, ortak bir noktada buluşması gerekiyor en azından...
Yıllardır siyaseti takip eden, yazan biriyim. Ve yıllardır Kemal Kılıçdaroğlu'yla şöyle adamakıllı bir ortak noktam olup olmadığını düşünür dururum. 
Yok abi, vallahi yok, bulamıyorum!
Mesela;
Ben PKK'nın siyasi ayağı olan HDP'nin karşısındayım, o ise tam yanında. Ben, "Barış gelsin de nasıl gelirse gelsin" diye düşünüp Çözüm Süreci'ne destek verirken o Çözüm Süreci'nin bitmesi için elinden geleni yapıyordu.
Ben HDP'ye siyasi destek verilmemesi gerektiğini söylerken o "HDP'ye barajı atlatmamız lazım" kampanyası düzenliyordu...
Mesela;
Ben, "Ağaçlara sahip çıkıyoruz" bahanesiyle çevreci eylemcilerin arasına katılıp ayaklanma tertiplemeye çalışan Gezici iblislerin karşısında dururken, o yanlarında yer alıp destek veriyordu.
Mesela;
Ben, Savcı Selim Kiraz'ı makamında katleden DHKP-C'li teröristlere lanet okurken o, alınlarına lanetli busecikler kondurup, "Tertemiz çocuklardır" diyordu.
Mesela;
Ben dinî bir cemaat olduğuna inandığım Gülen'i desteklerken o eleştiriyordu. Ben Gülen'in bir terörist olduğuna inanıp karşısına geçince, o Gülen'in hain olduğunu öğrenir öğrenmez yanına, yardımına koştu.
Mesela;
Ben 17/25 Aralık yargı darbesinin karşısında dururken, o bu darbenin içinde olan FETÖ'cüleri savunuyor, onların hazırladığı sahte kayıtları yasak olmasına rağmen Meclis kürsüsünden okutuyordu. 
Mesela;
Ben Samanyolu'nun bir ihanet kanalı olduğunu söylerken o, Samanyolu'na çıkıp ülkenin Başbakanı Erdoğan hakkında "Kaçacak ama biz getirip yargılayacağız" diyerek Gülen'e teselli veriyordu. 
Mesela;
Ben, 15 Temmuz'a karşı direnirken o ayağında terlikle evde darbeyi naklen izliyordu. Benim darbe dediğime o "Tiyatro" diyordu, "Kontrollü darbe" diyordu.
Mesela;
Ben, bazı FETÖ’cü isimlerin hâlâ ortalıkta dolaştığını söylerken o, "İçeride yüz binlerce masum KHK'lı var" diyerek FETÖ'cü darbecilere aleni destek veriyordu.
Ben, darbeye direnenlere kahraman derken o, "Bunlar köprüde masum askerlerin kafasını kesti" diyerek direnişçilere barbar muamelesi yaptı.
Mesela;
Ben, Enis Berberoğlu'nun devletin mahrem sırlarını Can Dündar isimli hain üzerinden dünyaya servis ettiğini yazarken o, Enis Berberoğlu için maraton yürüyüşüne çıkıp Ankara'dan İstanbul'a yürüyordu.
Mesela;
Ben ülkenin hürriyetini savunurken o, Avrupa'da kapı kapı dolaşıp, "Gelin bizim ülkemize askerî müdahale edin, Erdoğan'ı devirin" diye yalvarıyordu. 
Bakın şu yazacağımdan daha çarpıcı örnek olamaz.
Ben, bir dönem AK Parti'nin içinde yer alıp FETÖ'ye paçasını kaptıran veyahut yolsuzluk, usulsüzlük yapanların partiden uzaklaştırılması gerektiğini yazdım. Bunların bir kısmı cezaya çarptırıldı, bir kısmı görevden uzaklaştırıldı. CHP'nin başındaki adam benim inadıma gidip onlara dahi sahip çıktı iyi mi!
Başka hangisini sayayım ki...
Ben, Can Dündar yönetimindeki Cumhuriyet gazetesinin, FETÖ'nün ve PKK'nın emrine girdiğini yazdım, o gidip Cumhuriyet'i destekledi. 
Ben, Yılmaz Özdil'in villa kaçakçılığını yazdım. O, gitti Yılmaz Özdil'e tam destek verdi. Ben Fatih Portakal'ın devletin arazisine çöktüğünü yazdım. O, koşa koşa canlı yayına gidip Portakal'a destek verdi.
Ben, Mersin'in Akdeniz'de olduğunu söyledim. O, inat etti "Yok efendim, Mersin Güneydoğu'nun incisidir" dedi. Benim “Kâğıthane” dediğim ilçeye “Kâğıttepe” dedi yav!..
Ben, İstiklal Marşı'nı okurken, "Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak" dedim, o gitti, "Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" dedi. 
En basit matematik hesabı üzerinden gidelim. Ben, "7 ile 4'ü topladığında 11 eder" diyorum.
O, "Hayır, 13 eder" dedi abi.
Ben ettim, o etti, 13’ü 12’ye indirmedi 9 yıldır!
Yahu benim düz bindiğim merdivene o tersten biniyor ben size daha ne söyleyeyim arkadaş! 
Sözün özü.
Ben ne dediysem o, tersini söyledi. Ben neye inandıysam o tersine inandı. Benim ak dediğime kara, kara dediğime ak dedi.
Yok arkadaş.
Şöyle adamakıllı ortak nokta bulamadım...
Ortak noktamız olmamış ama bir kez kazara ortak eylemde bulunmuşuz. O da nasıl olmuş biliyor musunuz?
2011 yerel seçimlerinde o, oy vereceği sandığı bulamadığı için CHP'ye oy verememiş. Ben de zaten hayatım boyunca CHP'ye oy vermemişim.
Bu!
Tek ortak noktamız bu!
Ben benden bahsettim de siz de yazsanıza Allah aşkına. Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak bir noktanız var mı?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.