UHUD subaylık sınavı günü şehit düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
UHUD  subaylık sınavı günü şehit düştü

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateş sırasında kurşunların hedefi olan 17 yaşındaki Uhud Işık’ın, 15 Temmuz sabahı astsubaylık sınavına girdiği öğrenildi.

15 Temmuz darbe girişiminin sivil kahramanları arasına giren 17 yaşındaki Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümü mezunu Uhud Işık’ın hedeflerini babası Mehmet Işık şöyle anlattı: “15 Temmuz sabahı oğlumu Kara Harp Okuluna astsubaylık sınavına girmesi için götürdüm Sağlık astsubayı olmak için başvurmuştu. Akşam geldiğimde yatıyordu, Kızılay’a giderken konuştuk. ‘Baba orası benim ikinci evim gibiymiş. Ben astsubay olmaya karar verdim, imtihan çok iyi geçti. Sporu geçtim, yarın mülakata gireceğim. Büyük ihtimalle olurum’ dedi. Fakat akşamında asker görünümlü hainler oğlumu vurdu. Yaşasaydı sağlık lisesi mezunu olduğu için sağlık astsubayı olacaktı. İçimizi en çok o yakıyor...”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...