Tehlikeli araç kullanan sürücüler kameraya takıldı- İZLE

/ Kaynak: İHA
Tehlikeli araç kullanan sürücüler kameraya takıldı- İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana ve Çerkezköy'de tehlikeli araç kullanan sürücüler kameraya böyle takıldı.İşte o görüntüler..

Adana'da bir dolmuş sürücüsünün direksiyonu bırakıp oyun havası eşliğinde oynaması, internette izlenme rekorları kırıyor.Sosyal paylaşım sitesine M.G. tarafından yüklenilen ve Adana'da çekildiği yazılan, dolmuş sürücüsünün oyun havası çalmaya başlayınca dayanamayıp direksiyonu bırakıp oynamaya başlaması, izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Muhtemelen yolcuların olmadığı bir zamanda muavin ya da sürücü A.A.'nın arkadaşı dolmuşun teybinden oyun havası çalan bir müzik açıyor. Sürücü önce direksiyon başında oynamaya başlıyor. Bir süre sonra görüntüyü çeken kişinin ısrarlarına dayanamayarak yerinden kalkıp önce ayağı frende bir eli de direksiyonda dolmuşu sürmeye bir taraftan da oynamaya devam ediyor. Ancak çılgın sürücü bir süre sonra hızla giden dolmuşta hem direksiyonu hem de freni bırakıp oynamaya başlıyor. Kısa süre sonra ise elindeki sigara ile tekrar direksiyon başına oturuyor. Dolmuş şoförünün bunu sadece o gün yapmadığı, başka bir gün çekilen bir görüntünün yine sosyal medyaya yüklenmesiyle ortaya çıkıyor. Başka bir gün yine aynı müzikle bu kez sürücü daha da coşku içerisinde kendini kaybederek aracın ortasına kadar gelip hızla giden arabada oynuyor. Bu durumdan hem videoyu çeken hem de sürücü kahkaha atarak büyük keyif alıyor.Sosyal medyada ise bu görüntüleri izleyen onlarca kişinin, "Bu araca binmek isterdim... Deli Kadir... Bu aracın numarası kaç..." şeklinde notlar yazdığı görüldü.
Çerkezköy'de saatte 90 km hızla giden otomobilinin camından ayağını çıkarıp tek ayakla otobanda seyreden sürücü yürekleri ağızlara getirdi.Başka bir sürücü tarafından çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.Trajikomik ve bir o kadar da tehlikeli görüntüler, Çerkezköy Otoban Yolu üzerinde dün öğle saatlerinde çekildi. Yoldan geçen başka bir sürücünün cep telefonuyla kaydettiği görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. İstanbul istikametine ilerleyen ve ismi öğrenilemeyen 52 KE 554 plakalı otomobilin sürücüsü, saatte 90 km hızla ilerlerken sol bacağını camdan çıkararak seyretti. Uzun süre bu şekilde sürüşe devam eden sürücü, görüntülendiğini fark edince ayağını içeri çekti. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...