Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone'u burnuyla açıyor

iPhone'u burnuyla açıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 5S'in getirdiği parmak izi sensörü sadece parmakla çalışmıyormuş! ABD'de yaşayan bir genç, telefonu burnuyla açmayı başardı.

Apple'ın iPhone 5S'le birlikte getirdiği yeniliklerden birisi de Touch ID ismini verdiği parmak izi okuyucu sensörü. Dev markanın, Samsung'a karşı yaptığı bu atak, oldukça etkili olmuştu. nbsp;Touch ID, telefona parola girmeden, tek dokunuşla telefonu açan bir sistem. Apple'ın bu teknolojisi öylesine tuttu ki, iPad dahil çıkartacağı tüm yeni ürünlerinde kullanacağı biliniyor.


Nasıl buldu, ne amaçla yaptı bilinmez ama bir kişi, Touch ID'ye burnunu kaydetti! Böylece iPhone'ların sadece parmak izi değil burun iziyle açılabileceğini de keşfetmiş oldu. Belki Apple yetkililerinin bile bilmediği bu özelliği, genç adam buldu.


NASIL YAPILIR?
iPhone'u burnuyla açıyor nbsp;


ELLERİNİZ KİRLİYSE BURNUNUZLA AÇIN!
iPhone'unuzda elleriniz yağlı, ama telefonu açmak istiyorsunuz; burnunuzu kullanın! Bununla birlikte burun dışında daha nerelerle açılır onu, kullanıcıların hayal gücüne bırakıyoruz… Burnunuzu nasıl kaydedebileceğiniz konusunda kafanız mutlaka karışmıştır. En iyisi videoyu izleyip nasıl yapıldığına bakın, belki bir gün moda olur; herkes burnuyla telefon açmaya başlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...