Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençler gittikçe Facebook'tan uzaklaşıyor

Gençler gittikçe Facebook'tan uzaklaşıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Bir dönem sosyal medyada en çok rağbet gören sitelerden olan Facebook'a gençlerin ilgisi azalıyor

Yapılan detaylı bir araştırma sosyal medya devi Facebook'un yavaş yavaş kan kaybetmeye devam ettiğini gösteriyor. GWI Social'ın paylaştığı verilere göre Amerikan ve İngiliz gençliğinin çok büyük bir kısmı Facebook'u kullanmaktan sıkılmış durumda.

GENÇLERİN FACEBOOK ELEŞTİRİLERİ
Paylaşılan rapora göre araştırmaya dahil olan ABD ve İngiltere'nin genç Facebook üyelerinin yüzde 45'i sosyal mecraya olan ilgisini hızla kaybediyor. Kullanıcıların yüzde 37'si Facebook'tan sıkıldığını dile getirirken, yüzde 18'lik bir kesim ise markanın artık eskisi kadar havalı olmadığını düşünüyor.

Veriler üyelerin güvenlik konusundaki endişelerine de dikkat çekiyor. On kişiden üçü, Facebook'un kişisel gizliliğe yeterince önem vermediğini düşünüyor, bilgilerinin ise başka isimler ile paylaşılmakta olabileceğinden korkuyor.

Kısacası bundan 10 yıl önce bir parçası olabilmek için can atılan Facebook, artık tam tersi bir etkiye neden oluyor ve yavaş yavaş gözden düşüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...