Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HTC'nin yeni bombası sızdı

HTC'nin yeni bombası sızdı

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC'nin yeni akıllı telefonlarından olacak olan HTC One E9 ile ilgili taze bilgiler geldi.

HTC One M9 ile yıla hızlı bir giriş yapan Tayvanlı HTC, yakın zamanda yeni bombalarını patlatacak. Bu anlamda HTC'nin 8 Nisan'da gerçekleştireceği etkinliğin davetiyesi dün itibariyle ortaya çıkmıştı. HTC'nin bu etkinlikte HTC One M9 Plus'ı tanıtması bekleniyor. HTC, bunun yanında yeni gelen sızıntılara göre One E9 isimli modelini de tanıtacak.


HTC One E9 ile ilgili geçtiğimiz gün bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Bunların ardından Çinli sosyal ağ Weibo'dan cihazın yeni görüntüleri ve teknik özellikleri sızdı. Belirtilene göre 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan HTC One E9, gücünü ise dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemciden alacak. Ayrıca cihaz Sense 7 arayüzüne saahip olacak ve Android 5.0 işletim sistemini çalıştıracak.


Ön tarafında BoomSound hoparlörlere sahip olacak olan One E9, büyük yuvarlak kamera lensiyle dikkat çekecek. Öte yandan cihaz ile ilgili diğer detaylara 8 Nisan'da gerçekleştirilecek olan etkinlikte ulaşabileceğiz.


(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...