Google Earth'e yeni özellikler

Google Earth'e yeni özellikler

TEKNOLOJİ Haberleri

Google Earth'ten 10. yıla özel yeni nesil özellikler yayınlandı.

Google Earth'ten 10. yıla özel yeni nesil özellikler yayınlandı. Google Earth ilk olarak 10 yıl önce tanıtılmış ve internet kullanıcılarının sanal bir yerküre üzerinde tüm dünyayı dolaşabilmelerine olanak sağlamıştı. Yıllar geçtikçe popülaritesini arttıran ve tüm dünya üzerinde 2 milyardan fazla indirme sayısına ulaşan Google Earth, 10. yaşını yeni özellikleriyle kutluyor.
Sadece masaüstü sürümde kullanılabilecek Voyager isimli yeni katmanla artık dünyanın en ilgi çekici görüntülerine erişebileceksiniz. Google Earth'ın yeni özelliği "Voyager" aşağıda açıklamaları yer alan beş farklı bölümden oluşuyor.
Street View: Tac Mahal ve Büyük Kanyon'un da dahil olduğu öne çıkan görüntüler.
Earth View: Dünyanın uzaydan görünen çarpıcı manzaraları.
3D cities: Şehir ve kasabaların gerçekçi 3 boyutlu fotoğrafları.
Satellite imagery updates: Uydu görüntülerinden oluşturulmuş bir harita.
Highlight tour: Binlerce Voyager noktası içinde hızlı tur seçeneği.
Google Earth'ün 10. yıla özel ikinci büyük sürprizi ise "Earth View" koleksiyonunu her kıta ve okyanustan görüntülerin yer aldığı 1.500 manzara ile genişletmesi oldu. Eklenen yeni görüntüler özel bir Chrome eklentisi veya web galerisi üzerinden görüntülenebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...