Pokemonlar cebe geliyor

Pokemonlar cebe geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Bir dönemin en büyün animelerinden Pokemon mobil dünyasına giriyor

Bir dönem ülkemizi, hatta dünyayı kasıp kavuran en büyük animelerden bir tanesi Pokemon, Nintendo oyunlarından sonra nihayet mobil oyun dünyasına da giriş yapmaya hazırlanıyor.


The Pokemon Company'nin yaptığı açıklamaya göre oyunun adı Pokemon Shuffle olacak. Nintendo 3DS cihazlarında hali hazırda oynanan oyun tıpkı Candy Crush mantığında olacak. Bu senenin başında Nintendo için hazırlanan oyun toplamda 4.5 milyondan fazla kez indirilerek gücünü ispatladı ve Ios ve Android pazarına da girmeye karar verdi.


Üç veya daha fazla aynı cinsteki pokemon'u bir araya getirerek ortadan kaldırmaya çalışacağımız oyunda tahmin edebileceğiniz üzere sınırlı sayıda hamle yapma hakkımız olacak.


Daha önce de Pokemon TV, Pokedex, Camp Pokemon, and Pokemon TCG Online gibi oyunlarla pazarda tutunmaya çalışan şirket ilk ciddi adımını bu oyunla yapacak gözüküyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...