Sisi kana doymuyor

Sisi kana doymuyor

DÜNYA Haberleri

Mısır'da 25 Ocak'ta başlayan ve devrime giden sürecin 4. yıl dönümünde polis Kahire, İskenderiye ve Bahira kentlerinde gösterilere müdahale etti.

Polisin açtığı ateşte 11 protestocu vurularak öldürüldü. Özellikle Kahire'nin Matariye semti ile İskenderiye'nin Bahire bölgesinde İhvan hareketi taraftarları ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar gece boyunca da devam etti. Olaylarda 100'den fazla insanın da yaralandığı ifade ediliyor. Güvenlik güçlerinin sert müdahalede bulunması sonucu ölü sayısının artabileceği ifade ediliyor. İskenderiye'nin Uveyde bölgesinde ölenlerden birisi olan?17 yaşındaki kız, başından vurularak hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan bazı yaralıların durumu ağır. Bahire'de ise İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimler ve Silahlı Kuvvetler koordineli olarak göstericilere müdahele etti. 3 kişinin öldüğü olaylar sırasında çok sayıda kişi yaralandı. Polis, Kahire'de Tahrir, Rabia, Nahda, Süveyş'te Erbain meydanında yoğun güvenlik tedbiri aldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...