Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çipras, Juncker'in son dakika teklifini de reddetti

/ Kaynak: AA
Çipras, Juncker'in son dakika teklifini de reddetti

DÜNYA Haberleri  / AA

Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker'in teklifi, Yunan hükümeti tarafından reddedildi.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker'in, Yunanistan'a son anda yeni bir teklifte bulunduğu ancak, bu teklifin Yunan hükümeti tarafından kabul edilmediği bildirildi.
Yunan medyasına yansıyan haberlerde, Juncker'in, Yunan hükümeti ile son anda bir anlaşma sağlanması için, Yunanistan'ın programının bir ay daha uzatılarak müzakerelerin devam etmesi karşılığında, hükümetten Pazar günü yapılacak halk oylamasında vatandaşlara evet oyu kullanması çağrısı yapması ve acilen Avro Bölgesi Ülkeleri toplantısı talebinde bulunmasını istediği belirtildi.
Avrupa Komisyonu Başkanı'nın önerisinde, emekli maaşlarıyla ilgili Yunan hükümetinin talepleri doğrultusunda bazı değişiklikler de bulunduğu belirtilen haberlerde, Juncker'in son anda yaptığı bu girişimin Yunan hükümeti tarafından "mazeret içeren bir hareket olarak" değerlendirilerek reddedildiği kaydedildi.
Hükümet çevreleri Juncker'in önerisiyle ilgili basına yaptıkları açıklamalarda, Yunan hükümetinin söylenenleri ilgiyle dinlediğini ve kaydettiğini vurgulayarak, "Hükümet sandığa doğru ilerliyor. Aleksis Çipras Pazar günü hayır oyu kullanacak" ifadelerini kullandı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...