Tayland'da feribot iskelesinde patlama

/ Kaynak: AA
Tayland'da feribot iskelesinde patlama

DÜNYA Haberleri  / AA

Turistik Sathorn İskelesi'ne atılan patlayıcı maddenin Chao Phraya Nehri'ne düştükten sonra infilak ettiği bildirildi

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir feribot iskelesinde patlama meydana geldi. Emniyet yetkilileri, Taksin Köprüsü'nden turistik Sathorn İskelesi'ne atılan patlayıcı maddenin Chao Phraya Nehri'ne düştükten sonra infilak ettiğini açıkladı. Tayland polisi, patlamada ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti. Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, suyun içinde oluşan patlamanın çevredeki insanların üzerine su sıçrattığını gösteriyor. nbsp;
ERAWAN SALDIRISINDA ÖLÜ SAYISI 20'YE Yükseldi
Diğer yandan dün Bangkok'un ticari merkezi Rajprasong'da, her gün binlerce turist tarafından ziyaret edilen Erawan yakınında düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısı 20'ye yükseldi. Taylandlı yetkililer, güvenlik kameralarında tespit edilen şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Khaosod aldı internet sitesi, patlama sonrası güvenlik kameralarından alınan görüntülerde, sarı tişört giyen ve sırt çantası taşıyan bir gencin buradaki dini kuruma girdiğinin ve çantasız çıktığının belirlendiğini yazdı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...