Lufthansa'da grev sürüyor

/ Kaynak: AA
Lufthansa'da grev sürüyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Çalışan kabin personelinin ücret ve emeklilik düzenlemeleriyle ilgili anlaşmazlık nedeniyle cuma günü başlattıkları grevin devam edeceği bildirildi.

Alman havayolu şirketi Lufthansa'da çalışan kabin personelinin ücret ve emeklilik düzenlemeleriyle ilgili anlaşmazlık nedeniyle cuma günü başlattıkları grevin devam edeceği bildirildi.
Lufthansa kabin personeli sendikasından (UFO) yapılan açıklamada, grevin Frankfurt, Düsseldorf ve Münih havalimanlarında yarın devam edeceği kaydedildi.
Lufthansa'nın 9 Kasım günü gerçekleştirmeyi planladığı 3 bin uçuştan 929'unun grev nedeniyle iptal edildiği açıklanmıştı.
Bu arada Lufthansa sözcüleri, mevcut grevin şirkete günlük maliyetinin çift haneli milyon avro düzeyinde olduğunu bildirildi.
Maliyetlerini düşürmek isteyen Lufthansa ile çalışanlar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle grevin cuma gününe kadar devam edebileceği belirtiliyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...