Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollande açıkladı! Saldırıyı yapanlar..

Hollande açıkladı! Saldırıyı yapanlar..

DÜNYA Haberleri

Fransa'daki kanlı saldırı ile ilgili bir son dakika haberi geldi.

Fransa'nın başkenti Paris'te açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris saldırılarını IŞİD'in düzenlediğini söyledi. Hollande, “127 kişinin ölümüne neden olan saldırılar dışarıda planlandı ve yönetildi” dedi.
"SALDIRILAR SAVAŞ SEBEBİ"
Hollande, IŞİD barbarları saldırılarının karşılığını, içeride ve dışarıda, her yerde alacaklar. IŞİD barbarlarına karşı her yerde amansız olacağız” diyen Fransa Cumhurbaşkanı ülkede üç günlük yas ilan etti ve ulusal güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkardı.
3 GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'teki dün düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkede 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu
IŞİD SALDIRIYI ÜSTLENDİ
IŞİD Paris'teki kanlı saldırıyı yayınladığı bir videoyla resmen üstlendi. Yeni tehditler savurdu. İngiliz Channel 4 muhabiri Jon Snow, IŞİD'in resmi medya organı Al-Hayat Medya Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre terör örgütünün  Paris saldırılarını üstlendiğini belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...