Seyyah-ı Fakir Uganda’da

Düzenleyen:
Seyyah-ı Fakir Uganda’da

DÜNYA Haberleri

TGRT Belgesel'in sevinen programı Seyyah-ı Fakir, Afrika’daki hüznü ve aza kanaat eden müslümanların hikayelerini izleyicisiyle buluşturuyor.

10 günlük Uganda seyahatinin ardından 2 bölümlük bir belgesel hazırlığına giren Seyyah-ı Fakir programının yapımcı ve sunucusu Raşit Ağzıkara’ Afrika’daki hüznü ve aza kanaat eden müslümanların hikayelerini izleyicisiyle buluşturuyor. Birbirinden renkli görüntülerin de yer alacağı belgeselde halkın bereketli topraklarda neden  yoksul kaldığı ve İngilizlerin bölgeye yaptığı zulüm de anlatılacak.

TADD’ın (Tüm Afrika Dostları Derneği) Uganda’da gerçekleştirdiği sağlık hizletlerinin de ekrana geleceği belgeselde Türk sağlık ekibinin fedakarlıkları ile binlerce ihtiyaç sahibine nasıl ulaşıldığı da izleyiciyle paylaşılacak.  

Raşit Ağzıkara, 87. bölümü yayınladıklarını ve bundan sonra Afrika’nın tamamanı dolaşarak izleyiciyle buluşturmak istediklerini söyledi.

Her Salı ve Cuma yayınlanan ‘Seyyah-ı Fakir’, Uganda bölümüyle çok yakında TGRT Belgesel ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...