HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

8 DAEŞ’li yakalandı

Düzenleyen: /
8 DAEŞ’li yakalandı
DAEŞ, , Haber

DÜNYA Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Kilis’te terör örtütü IŞİD mensubu olduğu değerlendirilen 8 kişinin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Muş Bulanık’da icra edilen operasyonda, el yapımı patlayıcı imâlı maksadıyla hazırlanmış 15 adet küçük mutfak tüpü, 100 metre kablo ve dört kilogram çivi ele geçirildiği bildirildi.

Ağrı Doğubeyazıt’da, bölücü terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilen işbirlikçi bir şahıs gözaltına alındığı belirtilerek, evinde ve arazide yapılan aramada; bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği ile silaha ait iki adet şarjör ve 79 adet mermi, bir adet tabanca ve silaha ait dokuz adet mermi, bir adet av tüfeği ve silaha ait sekiz adet fişek ele geçirildiği kaydedildi.

Kilis Elbeyli’de, Suriye’den Türkiye’ye sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve IŞİD terör örgütü mensubu olduğu değerlendirilen, beşi yabancı uyruklu (üçü çocuk) olmak üzere toplam sekiz şahıs yakalandığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...