HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kremlin: Hiç kimse Rusya'yı vuramaz

Düzenleyen:
Kremlin: Hiç kimse Rusya'yı vuramaz
KREMLİN, RUSYA, , Haber

DÜNYA Haberleri

Kremlin Sözcüsü Peskov, 'Hiç kimse Rusya uçağını hain bir şekilde düşüremez' dedi.

Kremlin Sözcüsü Peskov, katıldığı bir televizyon programında, Su-24 uçağının düşürülmesi sonrası Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin onarılması zor bir hasar gördüğünü söyledi.

Rossiya 1 TV kanalına konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesini ‘provokasyon' olarak tanımlayarak "Bu tarz korkunç provokatif eylemler, ne NATO'nun ne Rusya'nın ne de Türkiye'nin çıkarına" ifadelerini kullandı.

Peskov, birçok NATO ülkesinin Su-24 uçağı konusunda Türkiye ile dayanışma göstermediğine de dikkat çekti.

‘ORTADA İHLAL YOKKEN UÇAĞIMIZI HAİNCE VURAMAZLAR'

"Ortada işgal, ihlal yokken hiç kimse hain bir şekilde Rus uçağını kuyruğundan vuramaz" diyen Peskov, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin bu gelişmeyle onarılması zor bir hasar gördüğünü kaydetti.

PUTİN TEHDİTLERE KARŞI HAZIR HALDE'

Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’ın uçak düşürülmesi sonrasında şartların gerektirdiği en üst seviyede tehditlere karşı hazır halde olduğunu kaydetti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...