Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya vizesi yaklaşık 200 TL olacak

Düzenleyen:
Rusya vizesi yaklaşık 200 TL olacak

DÜNYA Haberleri

Rusya’nın vurulan uçak krizi yüzünden Türkiye’ye yönelik ilan ettiği yaptırımlar çerçevesinde 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Türk vatandaşlarına uygulayacağı vizenin yaklaşık 200 TL maliyeti olacağı açıklandı.

Rusya’yı 1 Ocaktan itibaren ziyaret etmek isteyen Türk vatandaşlarının Rusya’nın Türkiye’deki diplomatik temsilcilikleri ve konsolosluklarından vize almaları gerektiğini önemle vurgulayan Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkanı Dmitriy Gorin, “Bizim hesaplamalarımıza göre Rusya’ya tek seferlik giriş vizesinin fiyatı 60 euro yaklaşık 200 TL) civarında olacak. Türk vatandaşları vizeyi kendileri değil de bu işi aracı şirkete buyurması durumunda bu fiyata 30-35 euro daha ilave etmek gerekecek” dedi.

TÜRKİYE VİZE UYGULAMAYACAK
Gorin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Rus vatandaşlarından Türkiye’ye turist olarak girişlerinde 1 Ocak'tan itibaren vize uygulamayacağını da hatırlattı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...