Avrupa'dan sonra ABD de alarma geçti! Tahliye ediliyor...

Düzenleyen:
Avrupa'dan sonra ABD de alarma geçti! Tahliye ediliyor...

DÜNYA Haberleri

Dünyanın en büyük havalimanı olan Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanı şüpheli valiz nedeniyle boşaltıldı.

Sabah saatlerinde Avrupa Birliği (AB) ülkesi Fransa'nın Toulouse kentindeki havalimanında yaşanan paniğin ardından bu kez de ABD'nin Atlanta kentindeki havalimanı şüpheli valiz nedeniyle boşaltıldı.

Dünyanın en büyük havalimanı Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanı'nın Twitter hesabından yapılan duyuruda şüpheli bir valiz nedeniyle iç hatlar terminalinin boşaltıldığı belirtildi.

Avrupa'dan sonra ABD de alarma geçti! Tahliye ediliyor...

Bomba imha uzmanlarının incelemesi sonucu pakette herhangi bir patlayıcının çıkmaması üzerine terminaller tekrar açılarak yolcuların girişine izin verildi. Havalimanında yolcuların güvenlik kontrol noktalarında uzun sıralar oluşturduğu belirtildi.

ABD'de dün de Denver Uluslararası Havalimanı'nın ana terminali şüpheli paket nedeniyle bir süreliğine boşaltılmıştı.

FRANSA'DA DA YAŞANDI

Bugün sabah saatlerinde AB ülkesi Fransa’nın Toulouse kentindeki havalimanı yine güvenlik endişesi nedeniyle boşaltılmıştı. Şüpheli bir bagaj nedeniyle kapatılan ve bomba araması yapılan Toulouse Havalimanı’nı güvenlik kontrolleri tamamlandıktan sonra yeniden açılmıştı.

Dün AB'nin kalbi Belçika'nın Brüksel kentinde meydana gelen terör saldırılarında çok sayıda kişi hayatını kaybetmiş, yaşanan saldırılar sonrası AB genelinde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılmıştı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...