Mihraç Ural'ın son anları! 'Öldürmeyin' diye yalvarmış

Düzenleyen:
Mihraç Ural'ın son anları! 'Öldürmeyin' diye yalvarmış

DÜNYA Haberleri

Esad'ın tetikçisi olan terörist Mihraç Ural'ın son görüntüsüne ulaşıldı. Teröristin, "Öldürmeyin" diye yalvardığı ortaya çıktı. Güvenlik kaynakları, Reyhanlı saldırısı sanığı Mihraç Ural’ın öldüğü doğrulandı.

Suriye'de kan akıtan Beşar Esad'ın arkasında hep o vardı. Başta Reyhanlı saldırısı olmak üzere Suriye'deki birçok katliamın baş aktörü olarak katil Esad'ın destekçileri arasında yer aldı. Suriye'ye sızan 7 kişilik Malazgirt TİM'i ise kanlı Esad'ın tetikçiliğine soyunan Mihraç Ural'ı ortadan kaldırdı.

Reyhanlı saldırısı sanığı Mihraç Ural’ın öldüğü doğrulandı
Güvenlik kaynakları, Suriye iç savaşında Esed rejimine hizmet eden milis güçlerin komutanlarından ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2013’te düzenlenen bombalı saldırının sanığı Mihraç Ural’ın, muhaliflerin saldırısında öldüğünü doğruladı. Hastane kaynaklarından yapılan kontrollerde, getirilenler arasında bulunan Ural’ın öldüğü kesinlik kazandı. Ural, ertesi gün eşinin memleketi olan Lazkiye’nin Kardaha ilçesinde defnedildi. Suriye iç savaşındaki muhalif gruplardan Ahrar’uş Şam Askeri Sözcüsü Ebu Yusuf el-Muhacir, AA muhabirine 29 Mart’ta yaptığı açıklamada, saldırıyı kendi gruplarının planlayarak yönettiklerini anlatmış ve Ural’ın da ölenler arasında olduğunu söylemişti.

'ESAD'IN TETİKÇİSİ'NİN SON GÖRÜNTÜSÜ

Suriye'de yüzlerce insanın öldürüldüğü katliamlara imza atan, Acilciler terör örgütü ve Esad rejimine tetikçilik yapan Mukaveme-i Suriye çetesinin lideri Mihraç Ural'ın öldürüldüğü yerel kaynaklar tarafından doğrulandı. Türkmen katili Mihraç Ural'ın son görüntüsüne ulaşıldı.

Mihraç Ural'ın son anları! 'Öldürmeyin' diye yalvarmış

'ÖLDÜRMEYİN' DİYE YALVARDI!

Beline kadar toprağa gömülen terörist, sorgulandı. Bu sırada Ural'ın "Öldürmeyin" diye yalvardığı ortaya çıktı. Öte yandan Ural'la birlikte ölenler arasında Rus subayların da bulunduğu belirtildi. Daha önce de Beşar Esad'ın katliam yapan generallerinden Hasan Suheyl Hasan öldürülmüş ancak rejim, generalin yerine kardeşini geçirerek hileye başvurmuştu. İranlı Kasım Süleymani de vurulmuştu, İran ve rejim kaynakları akıbetini hala gizliyor. Ayrıca Süleymani de 6 aydır ortalarda gözükmüyor.

Mihraç Ural'ın son anları! 'Öldürmeyin' diye yalvarmış

(Kaynak: Takvim)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...