HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kardeş Pakistan'da korkunç saldırı! Çok sayıda ölü var

Düzenleyen: /
Kardeş Pakistan'da korkunç saldırı! Çok sayıda ölü var
​Pakistan, Patlama, Haber

DÜNYA Haberleri

Pakistan'ın Afganistan sınırında Aşiretler Bölgesi'ndeki bir pazar yerinde düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişi öldü, 40'dan fazla kişi yaralandı.

Pakistan ordusunun sözcüsü Tümgeneral Asıf Gafur, Paraçinar'da sebze-meyve pazarında bir çuvalın altına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 40'ın üzerinde kişinin yaralandığını açıkladı.

Gafur, yaralılardan birçoğunun durumlarının ağır olduğunu, bölgedeki hastanede ekipman ve doktor sıkıntısı nedeniyle bazı hastaların askeri helikopterlerle Peşaver'e taşındığını bildirdi. 

Pakistan İçişleri Bakanlığı istatistiklerine göre, 2014 yılı haziran ayından bu yana çoğunluğu Kuzey Veziristan ve Kiber bölgesinde çıkan çatışmalarda ve düzenlenen operasyonlarda, terörist olduğundan şüphelenilen 4 bin 500 kişi öldü, 500'ü aşkın asker hayatını kaybetti. 

KARDEŞ ÜLKELER HEDEFTE

Analistler, Türkiye'yi hedefe koyan üst akıl ve kuklalarının her fırsatta ülkemize destek veren kardeş ülkeler Azerbaycan ve Pakistan'ı da hedef aldığını belirtiriyor. Azerbaycan toprağı Karabağ'daki Ermeni işgalcilerin provokasyonlarının ve Pakistan'a saldıran terörist grupların eylemlerinin Türkiye'deki terör saldırılarıyla bağlantılı olduğu ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...