HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İşe gitmemek için kendini bıçakladı

Düzenleyen: /
İşe gitmemek için kendini bıçakladı
Japonya, Masaru Miura, Haber

DÜNYA Haberleri

Japonya'da 54 yaşındaki Masaru Miura, işe gitmemek için kendisini kalçasından bıçakladı.

Ülkedeki intihar vakalarında, iş yerindeki stres ve fazla çalışma nedenlerinin başı çektiği Japonya'da bir adam, işe gitmemek için kendini bıçakladı.

54 yaşındaki Masaru Miura, Çarşamba günü bir metro istasyonunun tuvaletinde kendini kalçasından bıçakladı. Sonrasında polise giden Miura, verdiği ifadede "Tanımadığım bir adam beni arkamdan bıçakladı" dedi.

TomoNews Japonya'nın haberine göre, Miura'nın ifadesinin üzerine soruşturmayı derinleştiren polis 54 yaşındaki adamı sorguya aldı. Miura sorgusunda yalan söylediğini itiraf ederken, "İşe gitmek istemediğim için bunu yaptım. Eğer yaralanırsam, işe gitmek zorunda kalmayacağımı düşündüm" ifadelerini kullandı.

Japonya'da polis istatistiklerine göre, 2015 yılında 2000 kişi iş stresi ve fazla çalışma bağlantılı nedenlerle intihar etti. Geçtiğimiz yıl, bir ayda 100 saat fazla mesai yapan 24 yaşında bir kadın intihar etmiş, intiharın ardından bazı şirketler haftasonu tatilinin 3 güne çıkartılmasını tartışmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...