Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Hindistan'da apartman çöktü: Çok sayıda ölü var

Hindistan'da apartman çöktü: Çok sayıda ölü var
Başlık ResmiHindistan'da apartman çöktü: Çok sayida ölü var

Hindistan'ın Mumbai şehrinde bir apartmanın çökmesi sonucu 17 kişi hayatını kaybetti.

Kaydet
|

Hindistan'ın batısında bulunan Mumbai şehrinde 4 katlı bir apartmanın çökmesi sonucu 17 kişi hayatını kaybetti. Bina enkazından kurtarılan 28 kişinin arasında yaralananların olduğu bildirildi.
Yetkililer olayla ilgili yaptığı açıklamada, henüz bilinmeyen nedenlerle binanın çöktüğünü belirtti. Ayrıca çöken binanın bir bölümünün huzur evi olarak kullanıldığını, bina yenileme çalışmaları sürdüğü için kullanımda olmadığını belirtti. Öte yandan, huzur evinin sahibinin, binanın yenilenmesi esnasında binada yapısal değişiklikler yaptığı nedeniyle tutuklandığı bildirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Sidmur Naik, kurtarma operasyonunun sürdüğünü belirtti ve enkazın içinde daha fazla insanın olup olmadığının henüz belli olmadığını söyledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Genel İnternet yerel EDiTÖRÜN SEÇTiKLERi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.