Survivor kim elendi / Survivor Adaya Kim Veda Etti / 12 Nisan 2016

Düzenleyen:
Survivor kim elendi / Survivor Adaya Kim Veda Etti / 12 Nisan 2016

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Kim elendi. Survivor SMS sonuçlarına göre adadan kimin gideceği belli olacak. Survivorda elemeye kimler kaldı? Tv8'in en çok izlenen yarışması Survivor'da heyecan dorukta. Nagihan'ın Atakan'ların tarafına geçmesi ile Yunus Günce ve Tuğba Özay elenecekler arasına girdi.

Survivor'da kim elendi sorusu bu akşam en sürpriz şekilde cevap buldu. Survivor'da Tuğba Özay SMS birincisi olarak haftanın en süpriz hamlesine imza atmış oldu. Tuğba Özay SMS'te birinci olarak elenme potasındayken, hem eleme potasından çıkmış hem de elenmek üzere bir isim söyleme hakkını elde etmiş oldu. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu cevap buldu. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olmasıyla birlikte dengeler bir anda değişti ve Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması işleri karıştırdı.

Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu..

Bu üç ismin arasında SMS sıralamasında en düşük oy alan isim olan Mehmet adaya veda etti..

Zafer ve Semih diskalifiye oldu mu?

Ünlüler takımında elenme heyecanı yaşanırken, gönüllüler adasında Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla büyük bir şok yaşandı. Semih ve Zafer'in kavga ettiği tahmin edilirken, Acun Ilıcalı adada talihsiz bir olay yaşandığını ve ancak görüntüleri izleyerek karar verebileceklerini sözlerine ekledi ve konuyla alakalı alınacak kararın yarın akşam açıklanacağını bildirdi. Sosyal medyada yapılan yorumların en yoğunlaştığı olay ise Zafer'in Semih'e Hindistan cevizi fırtlattığı ve olası bir kavganın gerçekleştiği akla gelen ilk tahminler arasında. Peki Zafer ve Semih diskalifiye olacak mı? gözler yarın akşamda belkide konseyden çıkan oylama ile sonuca ulaşacak.


MEHMET ÖZYAY KİMDİR?

Survivor kim elendi / Survivor Adaya Kim Veda Etti / 12 Nisan 2016

Mehmet Özyay... Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda pozitif bir profil yansıyor.

Survivor'a İngiltere'den katılan Mehmet bir gurbetçi çocuğu. İngiltere Aston Villa doğumlu olan Mehmet, bir kaç yıldır Kıbrıs'ta yaşıyor.

Türkçesi pek de iyi olmayan 'Spartalı' Mehmet, bunun hem İngiltere hem de Kıbrıs'ta uzun yıllar kalmasına bağlı olduğunu düşünüyor.

SEMİH VE ZAFER KAVGA MI ETTİ! SEMİH VE ZAFER ADADAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ!

Survivor kim elendi / Survivor Adaya Kim Veda Etti / 12 Nisan 2016

İŞTE OYLAMA ANI-KİM KİMİ YAZDI

Tuğba Özay ve Nagihan Karadere arasında son bölümde kıyametler koptu.2 aydır Survivor adasında en yakın dost olan Nagihan ile Tuğba'nın arası geri dönüşü olmayacak şekilde bozuldu. Konseyin ardından ikili arasındaki kavga adada sürdü.
-
Tuğba Özay tüm konuşmalarını duyduğu Nagihan Karadere'ye fena halde patladı. 'Ben iki aydır nasıl görmemişim' diyen Tuğba Özay, Nagihan Karadere hakkında şunları söyledi;
-
-"Dün duydum ateş etrafında konuşurken. Zank diye geldim kaldı. Ben bunu iki ay boyunca nasıl göremedim. Sınıfta kaldın Nagihan. Gittiği yere kadar'. Nagihan Karadere ise 'yüzünü görmek istemiyorum' diyerek Tuğba Özay ile olan tüm bağlarını kesip attı.
NAGİHAN KARADERE TUĞBA ÖZAY'A BASILDI
Nagihan Karadere ateş başında Tuğba Özay dedikodusu yaparken basıldı. Tam Nagihan Karadere 'İki aydır Tuğba'nın kendisini övmesindenanlatmasından bıktım' derken Tuğba Özay lafın üstüne geldi.

 

ÜNLÜLERİN SURVİVOR YORUMU

Survivor kim elendi / Survivor Adaya Kim Veda Etti / 12 Nisan 2016

SURVİVOR'DA ADALAR NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tam olarak tarihinin belli olmadığı birleşme partisinin adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından gerçekleşecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacaklar. Nisan aylarının sonunda yada Mayıs ayının başında birleşme partisinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bireysel oyunlara geçilecek olan birleşme partisinin ardından adalardaki dengeler nasıl değişecek merak ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...