Singer Tv yayında

Düzenleyen:
Singer Tv yayında

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dikiş makinesinin kaşifi Singer, kendi modasını oluşturmak, üzerine en yakışan kıyafeti dikmek ve evinin dekorasyonunu kendi yaptığı tasarımlarla süslemek isteyen hanımların yanında.

Dikiş makinesi denilince dünyada akla gelen ilk marka olan Singer, internet üzerinden yayın yapan Singer TV ile şimdi hanımlara dikişin püf noktalarını öğretiyor. Kıyafet, oyuncak, ev eşyası ve daha birçok konuda pratik dikiş önerilerinin videolarda uygulamalı olarak anlatıldığı dopdolu içeriği ile Singer TV hanımların büyük ilgisini çekiyor. Kendi modasını oluşturmak isteyenler, Singer TV’de aradıklarından fazlasını buluyor. Singer TV, markanın YouTube sayfasından ve Facebook grubundan rahatlıkla izlenebiliyor. www.youtube.com/user/SingerTurkiye linkinden Singer TV’ye ulaşmanız mümkün. 
Singer TV’de dikiş dikmeyi olabildiğince kolaylaştıran birçok değerli bilgi sizleri bekliyor. Giysi, aksesuar, ev mefruşatı, dekorasyon, çocuklar ve özel günler için benzersiz tasarımlar yapmak isteyenler www.youtube.com/user/SingerTurkiye linkinden Singer TV’yi takip ediyor. 

Facebook: facebook.com/singer.turkiye
YouTube: youtube.com/user/SingerTurkiye

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...