Masterchef Atakan kimdir? Master şef Türkiye yarışmacısı Atakan KAÇ YAŞINDA?

Düzenleyen:
Masterchef Atakan kimdir? Master şef Türkiye yarışmacısı Atakan KAÇ YAŞINDA?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV8 ekranlarında yayınlanan iddialı program MasterChef Türkiye, yarışmacıları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Birbirinden ilginç olaylara sahne olan ve her hafta bir MasterChef adayının elendiği yarışmada en dikkat çeken isimlerden birisi de Atakan oldu. MasterChef yarışmacılar kimlerdir? MasterChef yarışmacısı Atakan kimdir? MasterChef Atakan kimdir ve kaç yaşında? İnternette MasterChef Atakan’ın kim olduğuna dair detaylar araştırılıyor.

‘MasterChef Atakan kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Atakan kimdir? MasterChef Atakan kaç yaşında?’ gibi konular internette sıkça araştırılıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye ilgi çekmeye devam ediyor. MasterChef’e geçtiğimiz haftalarda yeni yarışmacı olarak katılan Atakan, gerek performansıyla gerek diğer yarışmacılarla olan diyaloglarıyla izleyicide merak uyandırıyor. ‘MasterChef Atakan kimdir’ sorusu, yarışmaya dair en çok merak edilenlerden olmaya devam ediyor.

MASTERCHEF ATAKAN KİMDİR? MASTERŞEF YARIŞMACISI ATAKAN KİMDİR?

Her hafta yeni bir sürprizin gerçekleştiği MasterChef'te jüri üyeleri, geçtiğimiz haftalarda haftanın sürprizi olarak Atakan'ı getirdi. Yeni yarışmacı olarak Masterchef'e katılan Atakan, son elemede ilk 14'ün içine giremeyen isimdi. İki kişinin yarışmadan ayrılması dolayısıyla Atakan, yarışmaya dahil olan isim olmuştu.

Masterchef Atakan, yarışmaya katılır katılmaz yaptığı açıklamada 'Heyecanlıyım, kaybedeceğim düşüncesi yok ama beni zorlayacak insanlar var' ifadelerinde bulunmuştu. Atakan'ın bu açıklamalarının ardından takımlarda sesler yükselmişti.

Atakan kendisine rakip olarak kimi gördüğü sorulduğunda 'Açıkçası en başından beri Kerem ve Hakan iş konusunda deneyimli ve maharetli arkadaşlarım, o ikisinin beni zorlayacağını tahmin edebiliyorum. Ama diğer arkadaşlar kolay' açıklaması bir tepkiye daha neden olmuştu.

MASTERCHEF YARIŞMACILARINI YAKINDAN TANIMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Takım arkadaşları Atakan'ın kameralara oynayan isim olduğunu iddia etti.

MasterChef Atakan, geçen hafta eleme adaylarından olmuş, son ikiye Ezgi ile birlikte kalmıştı. Geçen hafta elenen isim Ezgi olurken, Atakan bir hafta daha MasterChef Türkiye macerasına devam etmeye hak kazanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...