Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Migros'ta müzakere devam ediyor

Migros'ta müzakere devam ediyor
Başlık ResmiMigros'ta müzakere devam ediyor

Migros'tan yapılan açıklamada, şirketin yüzde 40.25 hissesinin satışıyla ilgili olarak müzakerelerin devam ettiği belirtildi

Kaydet
|
Migros, BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding AŞ'nin Migros'un yüzde 40,25 hissesine ilişkin görüşmelerle ilgili olarak, Anadolu Endüstri Holding AŞ'nin durum tespit sürecinin tamamlandığını, taraflar arasında müzakerelerin devam ettiğini duyurdu.


Migros Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:


"Şirketimizin 2 Ekim 2014 tarihinde yaptığı açıklama ile Migros Ticaret AŞ çoğunluk hissedarı MH Perakendecilik TAŞ'nin Şirketimizi bilgilendirmesi ile BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding AŞ'nin Migros'un yüzde 40,25 hissesi için muhtemel satış görüşmeleri içerisinde oldukları, bu amaçla Anadolu Endüstri Holding AŞ'nin BC Partners'a verdiği bağlayıcı olmayan teklifi akabinde durum tespit süreçleri (due diligence) dahil münhasıran müzakere süreçlerinin başladığı duyurulmuştu.


Söz konusu sürece ilişkin olarak, Anadolu Endüstri Holding AŞ'nin durum tespit süreci tamamlanmış olup, tarafların müzakereleri devam etmektedir."
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.