Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

TMSF'den Digitürk açıklaması

TMSF'den Digitürk açıklaması
Fotoğraf Başlığı TMSF'den Digitürk açiklamasi

TMSF, Digitürk'ün Fon bünyesindeki paylarının Katarlı bir grupa satıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Kaydet
a- | +A
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Digitürk'ün Fon bünyesindeki paylarının Katarlı bir grupa satıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
AA muhabirinin TMSF kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Digitürk'ün satışına ilişkin görüşmeleri, şirketin mevcut ortaklarının yürüttüğü, Fon'un ise Çukurova Grubu'ndan olan alacaklarına istinaden bu görüşmelere nezaret ettiği belirtildi.
Bu kapsamda, Katarlı grupla satış konusunda yürütülen görüşmeler sürmesine rağmen henüz bir anlaşmaya varılmadığını kaydeden Fon kaynakları, söz konusu payların satışıyla ilgili anlaşmanın sağlanması durumunda, konunun en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.