Moody's'in ilk Türkiye değerlendirmesi 10 Nisan`da

Moody's'in ilk Türkiye değerlendirmesi 10 Nisan`da

Ekonomi Haberleri

Türkiye değerlendirmesini bu yıl 2 kez pas geçen Moody's, 2015 yılında Türkiye ile ilgili ilk değerlendirmesini 10 Nisan tarihinde yayınlayacak.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2015 yılında Türkiye ile ilgili ilk değerlendirmesini 10 Nisan tarihinde açıklayacak. Edinilen bilgiye göre, Moody's gelecek yıl Türkiye ile ilgili 3 değerlendirme yayınlayacak. nbsp;Moody's, ikinci değerlendirmesini 7 Ağustos tarihinde, yılın son değerlendirmesi ise 4 Aralık tarihinde açıklayacak. Türkiye'ye yönelik 2014 yılının son değerlendirmesini 5 Aralık'ta yapması beklenen Moody's, herhangi bir güncelleme yayınlamamıştı. Moody's, Türkiye'nin kredi notu görünümünü en son 11 Nisan tarihinde yapılan güncellemeyle "durağan"dan, "negatif"e çevirirken, "Baa3" olan kredi notunu teyit etmişti.
İstanbul ve İzmir...
Moody's, 2015 yılında İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri için de 3'er değerlendirme yayınlayacak. nbsp;Buna göre, iki belediye için değerlendirmenin yayınlanma tarihleri 17 Nisan, 14 Ağustos ve 11 Aralık olacak. (Foreks)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...