Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Modaya farklı bir soluk

/ Kaynak: İHA
Modaya farklı bir soluk

Ekonomi Haberleri  / İHA

Ünlü ve birbirinden başarılı tasarımcıların özel koleksiyonlarını moda müptelalarıyla buluşturmaya hazırlanan sıra dışı bir mekan açılıyor.

Caddebostan'da moda ile özel tatları bir araya getirecek olan O'demode, Stil Danışmanı Togay Numanoğlu tarafından seçilen özel tasarımcıların seçkin ürünlerinin sergilendiği bir cafe konseptiyle hizmet verecek.

Kıyafet tasarımından çanta tasarımına; takı tasarımından, dekorasyon tasarımına kadar geniş bir yelpazede tasarım ürünlerin sergilendiği mekanda müşteriler, oturdukları masa veya içtikleri kahve ve bardak dahil beğendikleri her şeyi satın alabilecek.

Modacılar, takı amp;aksesuar Tasarımcıları, İç Mimarlar, Vitrin Tasarımcıları, Grafik ve Endüstriyel Tasarımcılar, Haute Couture Tasarımcılar amp;Terziler, Stil Danışmanları, Moda Fotoğrafçıları ve tasarım değeri olan ürünler üreten herkesin yolu O'demode'den geçecek.
Aynı zamanda tasarımcılarla markaları buluşturan bir platform olan O'demode tasarımcıların yeteneklerine göre çalışabilecekleri potansiyel markalarla buluşturarak, üyelerine daha fazla iş imkânı sunuyor.

Moda müdavimleri bu sezon gardıroplarını, Simay Bülbül, Ayşe Deniz Yeğin, Özlem Erkan, Çiğdem Akın, Önder Özkan gibi birbirinden ünlü tasarımcıların O'démodé için tasarladıkları özel koleksiyonlardan ürünlerle zenginleştirebilecekler.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...