Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yaptığımız yeni teklife yanıt bekliyoruz'

/ Kaynak: İHA
'Yaptığımız yeni teklife yanıt bekliyoruz'

Ekonomi Haberleri  / İHA

Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, kreditörlerin yaptığı teklifin kabul edilemeyeceğini bildirerek, "Yeni yaptığımız teklife yanıt bekliyoruz" dedi.

Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, ülkesinin içinde bulunduğu kriz ile ilgili olarak sessizliğini bozdu. Yunan devlet televizyonunda halka seslenen Yunan Başbakan, yeni yaptıkları teklife yanıt beklediklerini kaydederek, kreditörlerin yaptığı teklifin kabul edilemez olduğunu söyledi. Çipras, geçtiğimiz günlerde duyurduğu ve Yunan parlamentosunda oylanarak kabul edilen referandumun tarihinde bir değişiklik olmadığını ve Pazar günü gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek referandumda vatandaşların "hayır" yönünde oy vermesinin Euro Bölgesinden çıkmakla aynı anlama gelmediğini de kaydeden Çipras, vatandaşlara hayır oyu kullanmaları çağrısı yaptı. Çipras, Avrupalı liderlere seslenerek, Yunan vatandaşlarına bir karara varmaları için zaman vermeleri gerektiğini belirtti. Yunanistan Başbakanı ülkesinde yaşanan mali krizin önemli göstergelerinden biri olan bankaların kapalı olmasının da utandırıcı bir durum olduğunu belirtti.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...