Bakanlık 24 saat izliyor!

Bakanlık 24 saat izliyor!

Ekonomi Haberleri

Televizyon reklamları aracılığıyla satılan balların sahte çıkması üzerine yayınların yasaklanmasının ardından, 24 saat izleme yapılıyor...

Televizyon reklamları aracılığıyla satılan balların sahte çıkması üzerine bu yayınların yasaklandığını hatırlatan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Bakanlık olarak 24 saat bütün mecralarda, bütün kanallarda izliyoruz. Ekiplerimiz en ufak bir yayın ya da reklam olduğunda bizlere intikal ettiriyor. Biz de anında gereğini yapıyoruz" dedi. Canikli, "Reklamların yasaklanmasıyla 100 binlerce üreticinin mağduriyeti giderildi. Artık rahatlıkla kendi ürettikleri kaliteli balları piyasaya verebiliyorlar" diye konuştu. Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın da, "Tüketici bal alırken mutlaka üzerinde barkod olup olmadığına dikkat etmeli. Bir olumsuzlukla karşı karşıya kalınırsa, söz konusu barkod sayesinde o balın üreticisi ortaya çıkacaktır" uyarısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...