Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'ye not uyarısı

Türkiye'ye not uyarısı

Ekonomi Haberleri

JCR'dan Ökmen, Türkiye'yi yatırım yapılabilir ülke kategorisine sokan nedenlerden birinin zayıfladığını söyledi

Japon kredi derecelendirme kuruluşu Japan Credit Rating (JCR) Eurasia Başkanı Orhan Ökmen Türkiye'yi yatırım yapılabilir ülke kategorisine sokan nedenlerden birinin zayıfladığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta başından bu yana yaşanan terör eylemleri ve sınırlardaki hareketliliği değerlendiren Ökmen, Ortadoğu kargaşasının içine çekilen ve şiddete daha açık hale gelen Türkiye'nin acil ihtiyacının iç barış, güven ve özgürlük olduğunu söyledi.

Geçen hafta Şanlıurfa'nın Suruç şehrinde gerçekleşen terör saldırısında 32 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından başlayan gerginlik, hafta sonuna da yansımıştı. PKK'nın da Güneydoğu illerinde kanlı eylemler gerçekleştirmesi sonrasında emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri birçok şehirde operasyon başlatmıştı.

Terör örgütleri IŞİD ve PKK'ya yönelik hava saldırıları ve yurt içindeki operasyonlar hafta sonu boyunca sürdü. Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları da operasyonların bir sürece işaret ettiği yönündeydi.

Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...