Murat Ülker Eti'nin acısını paylaştı

Murat Ülker Eti'nin acısını paylaştı

Ekonomi Haberleri

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eti Şirketler Grubu'nun Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın eşi, Eskişehir'de defnedildi.

Tatil için gittiği Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda geçen çarşamba günü geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın eşi, ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve ETİ Gıda Yönetim Kurulu üyesi olan 73 yaşındaki Gülay Kanatlı, Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.


"ETİ ANNE"YE SON VEDA
Eşi Firuz Kanatlı ile ETİ markasının temellerini atan ve sevenlerinin "ETİ anne" dedikleri Gülay Kanatlı'nın cenazesi özel uçakla Yunanistan'dan Türkiye'ye getirildi. Gülay Kanatlı için cuma namazı sonrası Eskişehir'in Hoşnudiye Mahallesi'ndeki Gümülcine Camii'nde tören düzenlendi.

Murat Ülker Eti'nin acısını paylaştı


MURAT ÜLKER DE CENAZEDEYDİ
Cenaze törenine Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ülker'in sahibi Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in de aralarında bulunduğu çok sayıda işadamı ile Gülay Kanatlı'nın 57 yıllık eşi ETİ Şirketler Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Firuz Kanatlı, çocukları ETİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı FiruzhanKanatlı, Gülden Kanatlı Derbil ve Aydan Kanatlı ile çok sayıda kişi katıldı.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Firuzhan Kanatlı cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Aydan Kanatlı da annesinin tabutuna önce yazma serdi ardından da tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Gümülcine Cami avlusuna cenazeye katılanlar sığmayınca, tabut caminin arka bahçe giriş bölümüne alındı. Cuma namazının ardından İl Müftüsü Niyazi Ersoy tarafından cenaze namazı kılındı. Aydan Kanatlı da cenaze namazında önde saf tuttu. Namazın ardından Gülay Kanatlı'nın tabutu omuzlara alınarak yaklaşık 300 metre mesafedeki Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'ndeki ETİ Plaza'nın karşısında bulunan evinin önüne getirildi. ETİ Plaza'nın önündeki ETİ amblemli bayrakların yarıya indirildiği dikkat çekti. Evin önünde okunan duanın ardından Gülay Kanatlı'nın cenazesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanında gözyaşları içinde toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...