Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemeksepeti halka arz edilecek

Yemeksepeti halka arz edilecek

Ekonomi Haberleri

Yemeksepeti`nin yeni sahibi Delivery Hero CEO`su Niklas Ostberg şirketin bir sonraki sene için halka arza hazır olabileceğini söyledi.

Yemeksepeti'ni 589 milyon dolar satın alan Delivery Hero, halka arz planlarını seneye ertelediğini açıkladı. Delivery Hero CEO'su Niklas Ostberg, verdiği söyleşide şirketin bu sene halka arzı düşünmediğini, fakat seneye halka arza hazır olabileceğini söyledi.


Ostberg, "Şu aşamada odaklandığımız başka konular söz konusu. Bu yıl sonuna kadar halka arz için önkoşulları oluşturmuş olacağız, böylelikle seneye herhangi bir zaman diliminde hızlı bir şekilde karar verebileceğiz" diye konuştu.


ABD'li iki yatırımcıdan 110 milyon dolar yatırım alan şirketin piyasa değeri bu yatırımlar sonrasında 3.1 milyar dolara çıkmıştı. Böylelikle şirketinin piyasa değeri 10 ayda yüzde 200 artması anlamına geliyor.


Şirket, Yemeksepeti'ni 589 milyon dolara satın alarak Türkiye'deki en büyük internet satın almasına imza atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...