Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimşek: Kürdüm, Maliye Bakanıyım

Şimşek: Kürdüm, Maliye Bakanıyım

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek, protesto gösterilerinde Kürtlere yönelik olumsuz girişimlere Kürt kimliği üzerinden çok anlamlı bir cevap verdi.

Terör örgütü PKK'nın hain saldırıları sonrası düzenlenen protesto yürüyüşlerinde ortaya çıkan olumsuz görüntüler üzerine tüm çevrelerden ardı ardına sağduyu çağrıları gelirken, İstanbul'da düzenlenen Finans Zirvesi'nde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de Kürt kimlği üzerinden çok anlamlı bir açıklama geldi.


Şimşek'in açıklamalarından satır başları şöyle:
-Kürdüm, Maliye Bakanıyım, bu güzel ülkeme bu hizmeti yapıyor olmam, fırsat eşitliği ile
Türkiye'yi diğer ülkelerden ayırıyor.  


-Çözüm süreci istismar edilmeseydi çok önemli bir adımdı


-Türkiye kendi sorunlarını demokrasiyle çözerse, büyümenin ve cari açığın geleceği noktaları geçen yıl ortaya, oldukça mütevazi hesaplamalarla koymuştum. Bugün hesapların tam tersi olabilir. Ama eninde sonunda bu durum geçecektir.


-Başka türlü çözüm de olamaz. Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra sınırlar kalktı. Türkiye mutlaka ama mutlaka terörizmi dize getirecektir ama bu uzun zaman olacak.


- İstanbul en fazla Kürt'ün yaşadığı şehirdir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...