Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

SGK ödeme süresini uzattı

/ Kaynak: AA
SGK ödeme süresini uzattı

Ekonomi Haberleri  / AA

SGK, bilgi işlem sisteminde yaşanan kesinti nedeniyle bugün yapılması gereken bazı işlemler için sürenin 2 gün uzatıldığı bildirildi.

SGK Başkanlığı, kurumun bilgi işlem sisteminde kesinti meydana geldiğini belirterek, bu nedenle son verilme ve son ödeme tarihi 14 Ekim olan sigortalı işe giriş bildirgeleri ve sigortalı işten ayrılış bildirgelerinin verilme süresi ile prim ve diğer tüm alacakların ödenme süresinin, 16 Ekim'e kadar uzatıldığını bildirdi.


SGK Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, kurumun bilgi işlem sisteminde bugün kesinti meydana geldiği belirtilerek, bu nedenle son verilme ve son ödeme tarihi 14 Ekim 2015 olan sigortalı işe giriş bildirgeleri ve sigortalı işten ayrılış bildirgelerinin verilme süresi ile prim ve diğer tüm alacakların ödenme süresinin, 16 Ekim 2015 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Açıklamada, 16 Ekim'e kadar kadar yapılacak söz konusu bildirimler ile ödemelerin, yasal süresi içinde yapılmış sayılacağı ifade edildi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...