Türkiye'nin önü açıldı

Türkiye'nin önü açıldı

Ekonomi Haberleri

1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren iş dünyası, belirsizliklerin ortadan kalktığını ve Türkiye'nin önünün açıldığını kaydetti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi ilk sonuçlarını değerlendirirken, “Milletimiz seçim sandığında tek parti yönetimi ve istikrar iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyarak, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmıştır. Seçmenin sandık aracılığıyla verdiği güçlü mesajla Türkiye'nin önü açılmıştır. Şimdi işe koyulup milletimizin ihtiyaçlarına cevap verme zamanıdır” dedi.
Çağlar tarihi bir seçim olduğunu belirterek, “Ulusal ve uluslararası kamuoyu da görmüştür ki, Türkiye'de demokrasi bütün kurum ve kurallarıyla sağlıklı bir biçimde işlemektedir. Milletimize hayırlı olsun” diye 
konuştu.
İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi:  Güçlü bir hükümetin reformlarla ekonomide büyük işler yapabileceğini düşünüyoruz. Daha önce hazırlanan 1350 maddelik eylem planının hayata geçirilmesini bekliyoruz. 
 TAST Başkanı Hüseyin Çetin: Şimdi istikrarı sağlayan, ekonominin önünü açın, üreticiyi destekleyen, iç ve dış politikaların hayata geçirilmesini bekliyoruz.
 TGSD Başkanı Şeref Fayat:  Seçimleri düşünmeden işbaşı yapacağımız bir döneme girdik. AK Parti'nin tek başına iktidar olmasına rağmen bütün ülkeyi kucaklayan mesajlar vermesini umuyoruz. 
 BMD Başkanı Sami Kariyo:  Sıra ekonomiye odaklanmaya  geldi. Ekonomiyi geliştirecek önlemleri de bir an önce hayata geçirmesini arzuluyoruz.
 BTSO Başkanı İbrahim Burkay:  Yatırımların artmasını sağlayacak güven ortamının tesis edilmesi ve rafa kaldırılan reform ve teşvik paketlerine kısa sürede start verilmesi gerekiyor.
ASKON Başkanı Mustafa Koca:  1 Kasım 2015 seçimlerinde halkımız huzur, istikrar ve güven ortamının tesisi için, tek parti iktidarını tercih etmiştir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...