HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Iphone'a Türk Seddi

Düzenleyen:
Iphone'a Türk Seddi
Çin Seddi, Haber

Ekonomi Haberleri

Türkiye’de yaklaşık 15 milyonu bulan akıllı telefon pazarından 3 milyon adetlik pay almayı hedefleyen Vestel, yerli üretimle 2 milyar dolarlık ithalatın önüne geçecek.

Ömer TEMÜR

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonunu piyasaya süren Vestel, yeni modeli Venus V3’ü satışa sundu. Türkiye’de yaklaşık 15 milyonu bulan akıllı telefon pazarından 3 milyon adetlik pay almayı hedefleyen Vestel, 2 milyar dolarlık ithalatın da önüne geçecek. Venus V3’ün tasarım ve üretimini Manisa’daki Vestel City’de gerçekleştiren Vestel, tüm bu yatırımlar için 3 bin kişiyi istihdam edecek. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, yeni cep telefonu Venus V3’ün lansman toplantısında, şirketin yıl başından bu yana yarım milyon adet olan satışlarının 2016 sonunda toplam 1.5 milyon adete yükselmesini beklediğini ifade ederek, “Vestel olarak TV’de yakaladığımız başarıyı Venus’le telefona taşımak istiyoruz. V3 ile çıtayı daha da yukarıya taşıyoruz. Bu yıl başından 2017 sonuna kadar Türkiye’de toplam 3 milyon adet, ihracatta ise 1 milyon adet satış hedefimiz var” dedi. Artık hayal edilemeyenleri yaptıklarını ifade eden Erdoğan, “Bizim eksiğimiz yok fazlamız var. Başkası yapıyorsa biz neden yapmayalım. Ön yargılarımızdan kurtulmalıyız. Kendi ürünlerimize sahip çıkalım” diye konuştu.  
MÜŞTERİYE CANLI DESTEK 
Üç yeni modelle ve üç farklı renk seçeneğiyle gelen V3 serisinin üst segmente hitap eden 5570 modeli 1299 lira, 5040 modeli 849 lira fiyatla satışa sunulurken, 5070 modeli ise aralık ayında 1149 lira fiyatla raflarda yerini alacak. Vestel, V3 ile birlikte müşterilerine canlı destek hizmeti de vermeye başlayacak. Teamviewer destekli “Canlı Destek” uygulaması ile Venus V3 sahipleri servis merkezine gitmeden müşteri temsilcilerinden ayar değişikliği, uygulama yükleme/kaldırma, veri yedekleme, ürünü sıfırlama gibi konularda yardım alabilecek. Ayrıca V3 sahipleri 3 ay boyunca Tivibu Go Sinema Paketine ücretsiz kullanma fırsatı yakalarken, ücretsiz olarak 1 yıl boyunca V-Cloud üzerinden 50 GB bulut depolama alanına sahip olacak. 

Yüzde 75 daha hızlı şarj 
5 inç ve 5.5 inç olmak üzere 3 farklı modelle satışa sunulan Venus’ün yeni serisi V3, ince ve hafif tasarımı ile dikkat çekiyor. Android Lollipop işletim sistemi ile gelen seri birkaç ay sonra Marshmallow’a yükseltilebilecek. Üst segmen için tasarlanan 5570 modeli, şarj süresini yüzde 75 hızlandıran Quick Charge 2.0 özelliği, 13 MP arka ve 8 MP ön kamerası, 5.5 inç Full HD IPS ekranı, 8 çekirdekli 64 bit Qualcomm işlemcisi, 2GB RAM’i ve 32GB dahili depolama kapasitesiyle üstün bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Venus V3 serisi, yeni nesil mobil iletişim teknolojisi 4,5G şebeke uyumu ile de Türk tüketicisinin öncelikli tercihi olmaya hazırlanıyor. Ayrıca Venus V3 sahipleri göz kırparak, gülümseyerek ve el sallayarak selfie çekebiliyor.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...