Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayyumların maaşı 2 bin liraya düşürüldü

Düzenleyen:
Kayyumların maaşı 2 bin liraya düşürüldü

Ekonomi Haberleri

Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimiliği, Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan kayyumların kurum başı maaşının 2 bin liraya düşürülmesine karar verdi. Kayyumların önceden aylık maaşı 105 bin TL iken kendi başvuruları üzerine şimdiki aylık maaşları 42 bin TL oldu.

Alınan bilgiye göre, kayyum heyetinde yer alan iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, maaşlarının düşürülmesini talep etti.

KARAR TEBLİĞ EDİLDİ

Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği de kayyumların talebini uygun bularak, holdinge bağlı 12 şirketin daha bulunduğu gerekçesiyle maaşlarının 2 bin liraya düşürülmesine karar verdi. Söz konusu karar kayyumlara tebliğ edildi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...