Motorine 7 kuruşluk indirim

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Motorine 7 kuruşluk indirim

Ekonomi Haberleri  / İHA

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında 7 kuruş indirim yaptı.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, motorin fiyatlarına indirim olarak yansıdı.  Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile motorine 1 hafta içinde ikinci kez indirim yapıldı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim sonrası motorin 7 kuruş ucuzlayacak. Buna göre; motorinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 3,62 liradan 3,55 liraya, Ankara'da ortalama 3,67 liradan 3,60 liraya, İzmir'de ise ortalama 3,64 liradan 3,57 liraya düşecek. Geçtiğimiz hafta Cuma günü de motorinin litre fiyatında 8 kuruş indirim yapılmıştı. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...