Kamu dışı sağlıkçı da kadroya alınsın

Düzenleyen:
Kamu dışı sağlıkçı da kadroya alınsın

Ekonomi Haberleri

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, vekil ebe, hemşire ve kamu dışı aile sağlığı çalışanlarının kadroya alınmasını talep etti

Hükümetin eylem planını genel olarak olumlu bulduklarını dile getiren Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Metin Memiş, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları açısından eksikleri olduğunu söyledi. Özellikle sağlıkta görev yapan vekil ebe hemşire ile kamu dışı aile sağlığı çalışanlarının, ek ders karşılığı görev yapan öğretmenlerin de bu kadroya alınmasının en önemli amaçları olduğunu anlatan Memiş, “Taşeronların kadroya alınması sürecinde vekil ebe hemşire ve kamu dışı aile sağlığı çalışanı arkadaşlarımızın da kadroya alınmasını istiyoruz. Eğer bu süreçte olmayacaksa 4C'li ve üniversite mezunları alınmasında bu arkadaşlarımızın da kadroya alınmasının gerçekleşmesini arzuluyoruz. Arkadaşlarımız yıllardan beri bu hizmetleri sürdürüyor. Birçok haklarını elde ettik, şu anda tek kalan şey kadro konusu” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...