Arda oynadı turizmciler sevindi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Arda oynadı turizmciler sevindi

Ekonomi Haberleri  / Sabah

Arda Turan, Barcelona formasıyla ilk kez sahaya çıktı. "El Turco"nun başarısı turizmcilerin yüzünü güldürdü. Barcelona'ya özel turların en az % 30 artması bekleniyor

Barcelona'nın transfer yasağı sebebiyle sahalardan 6 ay uzak kalan Arda Turan'ın hasreti bitti. Milli futbolcumuz, Katalan ekibinin Espanyol'u 4-1 yendiği kupa maçında Barça formasını ilk kez giydi. Birçok markanın reklam yıldızı olan Arda, sponsorlarını olduğu kadar turizmcilerin de yüzünü güldürdü. Tur şirketleri, Barcelonalı milli futbolcunun maçları için bu şehre özel turlar düzenlemeye başladı. Turizmciler Arda Turan'ın maçları nedeniyle bu şehre gidecek Türkler'in oranında en az yüzde 30 artış olacağını hesaplıyor. 

BARCELONA'YA ÖZEL TUR 
Türkiye'den Barcelona'ya tur taleplerinin artması turizm şirketlerini harekete geçirdi. Kente özel Arda Turan turları düzenlenmeye başlanacak. Turlara 2 gece 3 gün uçak ve maç bileti şehir içi transferler ve Barcelona şehir turu dahil olacak. Fiyatların ise 299 eurodan başlaması planlanıyor. Türk tatilcilerin en çok tercih ettiği destinasyonlardan olan İspanya'ya her yıl yüzde 30'un üzerinde talep artışı oluyor. Turizmciler, Arda Turan'ın transferi sonrası ise taleplerde patlama yaşandığını vurguluyor. Tur operatörleri, Barcelona-Real Madrid derbisine ilginin de Arda Turan'ın da transferiyle ikiye katlanacağı görüşünde. Arda'nın Neymar, Messi ve Iniesta ile nasıl bir şov yapacağını merak eden bu kitle için derbilerin yanı sıra Barcelona'nın iç saha maçları için özel tur paketleri de organize edilecek. Türk futbolunun en pahalı oyuncusu Arda Turan'ın Bayrampaşa'da başlayan futbol kariyeri dünya devi Barcelona ile taçlandı. Ünlü futbolcu 41 milyon euro bonservis bedeli ile Türk futbolunun en pahalı futbolcusu unvanını aldı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...